REVIEWS

Rating: 5 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth van der Hoeven
een maand geleden

Met de klanken van hun muziek nog vers in mijn hoofd, schrijf ik dit bericht. Wat hebben Wende en Zeger ons vanmiddag in de Magistraat een geweldige middag bezorgd met hun Muziek met Passie. Deze passie is niet gelogen, die straalde er namelijk aan alle kanten van af, zowel van de muziek als van hun persoonlijkheden. Onze bewoners hebben genoten van het repertoire en we kijken er enorm naar uit hen met kerst weer bij ons te mogen begroeten. Dit duo is een aanrader voor iedereen!

Lucille
2 maanden geleden

Duo Muziek met PAssie; wat een heerlijk concert hebben jullie gegeven!
Een verrassende reis door verschillende tijdsperiodes van de muziek, met leuke weetjes over de desbetreffende periodes. Het was zo'n afwisselend programma; van Bach, Mozart, Chopin, Debussy tot een tango, ragtime, Sinatra, Beatles en nog veel meer. Het was leuk om op deze manier achter elkaar te horen hoe de ontwikkeling in de muziek is gegroeid. Erg genoten van jullie optreden. Lucille

Ton Hartman
2 maanden geleden

Prachtig stel, op zoveel verschillende gebieden!
Knap, innemend, zeer betrokken bij het publiek, hoog muzikaal niveau met veelzijdig repertoire.
Graag tot ziens!

Monique
2 maanden geleden

Op onze open dag hebben we voor het eerst met elkaar kennisgemaakt. Wat heerlijk om naar jullie te mogen luisteren. Jullie aanwezigheid maakte het geheel compleet! Jullie muziek was op een aangename manier aanwezig en gaf rust. Een mooi idee voor elke uitvaart waar muziek de ruimte kan krijgen. Dank!

Brigitte van der linden
2 maanden geleden

Lieve Wende en Zeger, heel hartelijk dank voor de prachtige muziek en uitvoering.
Het afscheid van mijn moeder kwam onverwacht, er komt dan een hoop op je af om te regelen.
Wende begreep waar wij behoefte aan hadden en stelde dezelfde avond nog een voorstel met diverse stukken muziek samen die passend bleek bij onze wensen. Bij elke vraag kwam er vlot een reactie. Ik kon de verantwoordelijkheid voor de samenhang in keuzes aan Wende overdragen heel fijn! De uitvoering was prachtig; het fluit en pianospel zo mooi op elkaar afgestemd. Het ontroerde en emotioneerde enerzijds anderzijds zorgde het voor kalmte en momenten van bezinning.
Heel veel dank.

nicole
2 maanden geleden

De bewoners waren het er unaniem over eens dat jullie geweldig waren! Jullie maakten op zoveel manieren indruk en hadden een prachtige connectie met het publiek. Vanaf jullie eerste handdruk met de bewoners vooraf, de muziek die werd aangekondigd en vol passie werd gespeeld tot en met de rust en tijd die jullie na het concert namen om met de bewoners in gesprek te gaan over hun ervaringen, herinneringen en de emoties die alle prachtige stukken bij ze hadden opgeroepen. Zeer uniek koppel, met bijzondere muzikale en sociale kwaliteiten.

Sanne van der Lubben
3 maanden geleden

Niet alleen de bewoners van Maison Gaspard de Cologny, maar ook de medewerkers, hebben ontzettend genoten van jullie prachtige optredens.
Gelukkig hebben we er nog een aantal in het vooruitzicht! :-)

gerda dorpmans
3 maanden geleden

wat een warme uitstraling van deze mensen vertaald in muziek met passie,

wat heb ik genoten van deze bijzondere ontmoeting

Elly Kol
3 maanden geleden

Afgelopen zondagmiddag hebben wij in de Mariënburg mogen genieten van een prachtig concert van Wende van Nes en Zeger Verhage.

Voorafgaand aan het concert gaven Wende en Zeger de mensen een hand en maakten zij kort kennis. Ongemerkt polsten zij de mensen over hun muzieksmaak. Daardoor was het programma perfect afgestemd op het publiek.

Vóór elk nummer vertelde Zeger op boeiende wijze over het stuk dat zij gingen spelen. Hierdoor begon de muziek echt te leven.

De muziek en de wijze waarop deze ten gehore werd gebracht, was ontroerend mooi. Wende en Zeger weten mensen te raken tot in hun ziel. Zo mooi ook om te zien hoe zij contact maakten met het publiek. Kortom: een heel mooi duo!

We hebben met z'n allen een topmiddag gehad, een middag met een hele dikke gouden rand!

Loes
3 maanden geleden

Ik heb zo genoten van jullie Lente-concert! Het was een cadeautje om juist deze dag mijn moeder te bezoeken en jullie daardoor te horen.
Het was een afwisselend en verfrissend programma, van de mooiste deeltjes uit de Mattheus Passie, prachtige spirituele melodieën, mooie orkestthema's, tot de meezingers van de Sound of Music. Indrukwekkend gespeeld en leuk gepresenteerd. Voor mij is de lente nu officieel begonnen. Hartelijke groet, Loes

Rien Boukes-Huize Zocher
4 maanden geleden

Zojuist het huisconcert in huize Zocher meegemaakt. Wat een leuk duo!! Zeer gevariert programma, maar met veel elan ,, en passie uitgevoerd. Voor eeh publiek van ouderen, een gemeleerd progrmma, met klassiek, songs en 'levens'liedjes. Kwam goed over de buhne, mensen genoten duidelijk. En ik , als oude (opera)muzieklievhebber had een soort van herkenning, in volkomen nieuwe zettingen.Was heel geslaagd, wens julle 2 al het succes wat jullie verdienen
Rien B.

Edwin
4 maanden geleden

Wat een heerlijk concert hebben jullie gegeven. Van een ontroerende "you raise me up", een prachtig eigen werk van Zeger, tot een vrolijke bloemenwals van Tchaikovsky. Iedereen is door jullie afwisselende programma aan zijn muzikale trekken gekomen. Opvallend was dat jullie alle bewoners (ook degene die vaak onrustiger zijn) wisten te kluisteren aan jullie muziek. Bijzonder!

Patty
4 maanden geleden

Bedankt voor jullie mooie concert. Ik was daar met mijn moeder en ze leefde even helemaal op tijdens jullie concert; zo heb ik haar in tijden niet meer gezien. Ze heeft de laatste tijd veel meegemaakt, maar jullie muziek deed al haar problemen en pijn even vergeten. Dat was fijn om te zien. We hopen jullie weer spoedig terug te zien. Met vriendelijke groet, Patty

Jill
5 maanden geleden

I played the flute myself a long time ago and I have heard a lot of flute playing, but the way Wende plays her flute is unlike I have ever heard and it touched my soul deeply. Her refinement in nuances and the pure, controlled final tones were amazing to listen to. She makes it sound so easy and effortless, while I know it requires great talent and dedication. This concert will stay with me for a long time. Hopefully there will be a CD for sale at your next visit and concert.

Ron and Cindy Maxhimer
5 maanden geleden

So happy we had the opportunity to attend the From Holland with Love concert in Northeastern Ohio USA. This unique duo transports the listener's soul to a higher level of musical awareness. Thank you Zeger Verhage and Wende van Nes for sharing your wonderful talents.

Margaret and Jack Stitt
5 maanden geleden

We were so fortunate to be invited to the "From Holland with Love" concert performed by Zeger Verhage on piano and Wende van Nes on flute in Ohio. What a wonderful evening! The music selections were perfect for the occasion and the blend of the instruments was just amazing. We have heard Zeger perform in the past and knew how spiritually he plays the piano, but the addition of Wende on the flute takes the music to a new level. Thank you both for giving such a gift to anyone who has the opportunity to hear your music.

Aline
5 maanden geleden

Beste Zeger en Wende,
Hartelijk dank voor jullie mooie concert in zorghotel De Kleine Heide.
De bewoners hebben erg genoten van de muziek die jullie hebben gespeeld.
Leuk hoe Zeger de nummers aankondigt en erover vertelt.
Het was een prachtige muzikale reis en een genot om naar te luisteren.
Nogmaals dank.

Rita
5 maanden geleden

We hadden bij onze zorglocatie in het verleden nogal wat negatieve feedback gekregen dat een dwarsfluit te schel klonk en de bewoners er niet echt van konden genieten. Daarom zaten we niet te wachten op een duo voor fluit en piano. Toen ik dat vertelde aan Wende, bood zij aan dat ze toch zouden komen spelen bij ons, om ons te overtuigen dat een dwarsfluit niet schel hoeft te zijn, maar juist warm kan klinken. Als we niet tevreden zouden zijn, zouden we geen betaling doen. Nou Wende, je hebt ons overtuigd met jouw warme klank, waarmee je ieder stuk zo mooi over wist te brengen op de bewoners. Zo hadden we een fluit nog nooit gehoord!
Bedankt voor jullie mooie aanbod; hierdoor hebben we ons beeld van de fluit zeker gewijzigd en vragen we JULLIE graag terug.

Dhr. Gerritsen
5 maanden geleden

Beste Duo, via deze weg willen mijn vrouw en ik jullie hartelijk danken voor het concert vorige week. We hebben volop genoten van de mooie muziek. Het was fijn om stukken te herkennen, echter ook de onbekende muziek heeft ons diep geraakt. Wij hebben nog nooit zo'n warme en heldere fluitklank gehoord! Hopelijk komen jullie snel bij ons terug.

Patricia
6 maanden geleden

Hierbij een paar reacties van de bewoners van onze zorg-residence naar aanleiding van jullie concert:
"Wat zijn ze bijzonder. Kan ik een abonnement op ze krijgen?"
"De muziek heeft mijn dag helemaal opgefleurd."
"Zo'n leuk stel, behulpzaam en ze spelen zo mooi samen."
"Zulke mooie muziek!"
"De muziek geeft me nieuwe kracht."

Dank namens iedereen.

Tamara Arts
6 maanden geleden

Beste Zeger en Wende,

Heel hartelijk dank voor jullie mooie muzikale optreden op onze woon-zorgboerderij De Eemhorst in Soest. Wat fijn dat jullie zo flexibel waren om in de afzonderlijke huiskamers te spelen, zodat zoveel mogelijk mensen konden genieten van de sfeervolle kerstklanken. Onze bewoners hebben zichtbaar genoten van de herkenbare traditionele kerstliederen in combinatie met de hedendaagse hits die in een klassiek jasje waren gestoken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Trudy
7 maanden geleden

Beste Zeger en Wende, het was mooi om te zien hoe jullie tijdens de pauze en na afloop contact hadden met de bewoners, deze aandacht deed hen erg goed. En dat allemaal naast jullie gevoelig gespeelde muziek. We gaan jullie zeker terug zien!

Heilig Hartkerk Maarssen
7 maanden geleden

beste Zeger en Wende,
Wat hebben jullie prachtig gespeeld op de Lichtjesavond in de Heilig Hartkerk in Maarssen.
Jullie sfeervolle muziek kreeg de druk bezochte kerk werkelijk stil, en wij hebben veel mooie complimenten gehoord over jullie optreden ! We hopen jullie nog vaak te mogen horen en zien ....
We wensen jullie mooie en muzikale Kerstdagen toe !
Organisatie Lichtjesavond HHartkerk Maarssen

Jan
7 maanden geleden

Beste Muziek met passie, 
Mijn vrouw en ik hebben gisteren zo genoten van uw muziek in de Heilig Hart Kerk. Prachtige klank van de fluitiste en een mooi afwisselend programma. Onze kinderen waren er zelfs stil van :) Chapeau!

Angela Veltkamp
7 maanden geleden

Ik heb jullie helaas achteraf niet meer kunnen spreken, maar via deze weg wil ik jullie bedanken voor jullie sfeervolle muziek tijdens de lichtjes avond in Maarssen. Jullie variatie in het programma raakte iedere kerst emotie, van vrolijk tot ontroerend! Ik hoop jullie binnenkort weer te zien en hou jullie agenda in de gaten.

Laura
7 maanden geleden

Wat een heerlijk concert hebben jullie gegeven! De bewoners hebben zo genoten (en ik ook :) ) en hebben jullie al in hun hart gesloten. Het was prachtig hoe jullie ze in een kerststemming brachten en om ze even te zien opleven. Super dat jullie elke maand willen terugkomen met een nieuw programma. Dat is een prachtig vooruitzicht!! Fijne kerstdagen!

Miranda
8 maanden geleden

Gewoonweg prachtig hoe jullie je presenteren en met de gevoeligheid waarmee jullie spelen!

Marc
8 maanden geleden

Met alles wat ik hieronder lees ben ik het eens. Prachtig concert bijgewoond in het verzorgingstehuis van mijn moeder. Ze was helemaal ontroerd door de bekende muziek die jullie speelden en jullie uitstraling vond ze zo mooi. Bijzonder gevoelig spel en vol geduld met de ouderen. Jullie hebben ons beiden een prachtige dag bezorgd. Daar waren we even aan toe. Veel dank!

Brigit
8 maanden geleden

Beste Wende en Zeger, jullie hebben een prachtige en emotionele dimensie geschonken aan de herdenkingsavond op 14 november jl. bij Uitvaartonderneming van Vuure. Live muziek is de mooiste schakel naar degenen die zijn voorgegaan. Hopelijk weten velen jullie ook in de toekomst te vinden om de laatste wegen van dierbaren te begeleiden. Chapeau!

Annette
8 maanden geleden

Bedankt duo muziek met passie, voor jullie sfeervolle bijdrage bij Uitvaartonderneming Van Vuure. Het was een verademing om naast de verzoeknummers op cd te mogen genieten van jullie gevoelige live muziek, hetgeen de hele avond een emotionele boost aan mij gaf.

Petra Hop
8 maanden geleden

Wende en Zeger hebben bij ons de muziek tijdens de herdenkingsbijeenkomst op 1 november verzorgd. Na afloop was iedereen het er over eens dat een het een sfeervolle en waardige bijeenkomst mede dankzij de mooie muziek van dit duo.

Sabine
9 maanden geleden

Wat een verrijking waren jullie op de herdenkingsdienst!
Jullie muziekstukken waren prachtig gekozen en zo zuiver gespeeld. Erg onder de indruk van de lange noten en adem van de fluitiste.
Ook het spelen van hele zachte melodieën onder het oplezen van de namen en het aansteken van de kaarsen gaf dit onderdeel van de dienst een extra dimensie.
Wat mij betreft zie ik jullie graag terug!

LeeJoy
9 maanden geleden

Zeger and Wende are the most beautiful performers. What a talented pair. Thank you for sharing your talents with us. We miss you dearly.

Laurette
9 maanden geleden

Als uitvaartbegeleider kwam ik in contact met Wende en Zeger (afscheidsmuziek met passie). En vanuit mijn betrokkenheid bij de organisatie van 'tijd om te gedenken', (Allerzielen in de oud-katholieke parochie Hilversum) vroeg ik om hun muzikale ondersteuning daarbij. Ik werd verrast door de flexibiliteit van dit duo tevoren en de intuïtieve manier waarop tijdens het samenzijn werd afgestemd op de situatie. Om me heen veel complimenten gehoord over de mooie muziek. En fijne mensen om mee samen te werken!

Titia
9 maanden geleden

Afgelopen vrijdag was ik bij allerzielen in de oud katholieke kerk st vitus in hilversum
Ik heb eigenlijk niet heel veel met muziek, ik houd van stilte , maar ik werd echt geraakt door de muziek en vooral de fluit vond ik heel mooi. Ik kan me helemaal vinden in de reactie van ingrid mbt de spirituele ervaring die jullie muziek me heeft gegeven !
Ik beveel jullie echt aan !! Bedankt !!

Theo
9 maanden geleden

Jullie hebben mijn dag gemaakt. Prachtig!!

Ingrid
9 maanden geleden

Afgelopen vrijdag heb ik een Allerzielen dienst bijgewoond in de Oud Katholieke Sint Vitus kerk in Hilversum. Het was een prachtige dienst, waarin op vele manieren de dierbaren konden worden herdacht. Ik ben niet aan een kerk verbonden, noch religieus opgegroeid, daarom was ik zeer verrast door de spirituele ervaring die ik heb gekregen tijdens deze dienst. De ontroerende en meeslepende muziek van jullie duo heeft een grote indruk bij mij achtergelaten en me diep geraakt. De pijn die ik voel door het gemis van mijn vader werd hierdoor even verzacht.

Arie
9 maanden geleden

Subtiel, teder, puur, warm, ontroerend, bijzonder, authentiek, liefdevol....
Gewoonweg prachtig!!

Laura
9 maanden geleden

Professioneel duo die weten wat ze doen en goed aanvoelen wat nodig is om de mensen een prachtige middag te geven. De muziekstukken waren met zorg uitgezocht; een mooie mix van bekende en onbekende stukken die de harten raakten. Heel graag zien we jullie met de kerstdagen weer terug. We kijken er nu al naar uit!

Annemarie
9 maanden geleden

Liefdevol en professioneel duo die samen muziek maken dat me raakt, wat, waar en wanneer ze ook spelen. Prachtige klanken van de dwarsfluit met mooie ondersteunende piano!

Paola Matthijsen
9 maanden geleden

Op zaterdag 29 sept speelden Wende en Zeger bij ons in Villa Pavia te Zeist. De fluit en pianomuziek wist iedereen te raken en je kon soms in de stilte na een stuk voelen hoezeer betrokken de mensen waren door de prachtige muziek.
"As is it in heaven" is een prachtige naam en precies zoals hun muziek klinkt: betoverend mooi en innerlijk aangevuld. Wende bespeelt haar dwarsfluit vol liefde en aandacht. Dat voel je en hoor je in elke adem die ze neemt. En de combinatie met Zeger op de piano was heel mooi en zo liefdevol. Zijn eigen composities waren schitterend.
Zeker voor herhaling vatbaar wat onze bewoners en mij betreft. Nogmaals heel hartelijk dank voor dit prachtige, innerlijk doorleefde concert.

Francis de Bruijn
9 maanden geleden

Vandaag hebben Zeger en Wende een concert gegeven in Boldershof, woonzorgcentrum en zorghotel te Amersfoort.Bewoners en familie luisterden ademloos naar alle sfeervolle melodieën. Velen vonden vooral de eigen geschreven muziek van Zeger erg mooi en heel ontroerend. Het grootste compliment dat zij kregen is van een Zorghotel studiogast. Ze heeft altijd pijn en zij genoot zo van het optreden, dat zij na afloop ontdekte dat ze tijdens het concert helemaal met de muziek meegevoerd werd en geen pijn voelde. Toen zij na het concert terug naar haar appartement liep, kwam de pijn weer op….

Saskia Hoogendam
9 maanden geleden

Gisteren hebben jullie een klein huiskamerconcert verzorgd in het hospice. Dit vergt afstemming en aanvoelen van de sfeer voor deze kwetsbare doelgroep.
Jullie deden dat uitstekend! Warm, gevoelig en met oog en oor voor wat er om jullie heen gebeurde. En bovendien op een prachtige muzikale wijze, dank! Zeker voor herhaling vatbaar. Jullie wisten de juiste toon letterlijk en figuurlijk te treffen.

Barbara
10 maanden geleden

Ik was naar jullie concert gekomen in de zorgvilla van mijn vader. Bijzonder om te zien hoeveel rust jullie samen uitstraalden. Jullie voerden mij mee op een spirituele reis vol warmte. liefde en melancholiek.
Het is lang geleden dat muziek mij zo emotioneel wist te raken. Dank!

John Roberts
10 maanden geleden

Toen ik Zeger benaderde om voor mijn overleden vader een afscheidslied te schrijven, wist ik meteen dat het een heel speciaal moment zou worden op de ceremonie. Zeger schreef een aangrijpend gedicht dat het leven mijn vader echt in zijn kern wist te treffen. Daaronder componeerde hij een aanstekelijke melodie die voor mij altijd verbonden zal blijven met mijn vader.
Zeger, bedankt voor deze waardevolle bijdrage!

Annie
10 maanden geleden

Afgelopen zaterdag werd ik blij verrast door een prachtig concert door dit duo. Tijdens het luisteren werd ik geraakt, in het bijzonder door het lied "De Roos", die mij deed terugdenken aan dierbare tijden. Ook Poulenc bracht mij even terug naar Parijs en mijn jonge jaren.
De korte uitleg van de pianist over alle stukken vond ik interessant om te horen en wisselde de mooie muziek goed af. Bedankt voor deze mooie ervaring en hopelijk tot een volgend concert. Hartelijke groet, Annie

Sandra
een jaar geleden

It has been my pleasure in recent years to experience the symbiotic synergy that is Wende Van Nes and Zeger Verhage in concert. Each is highly accomplished in his and her own right, but, together, the music born of this flute and piano duo picks you up and sweeps you along . . . a moving and transcendent musical experience.

Karin
een jaar geleden

Jullie uitvoering van "You raise me up" was hemels!
Ik was zeer geraakt door jullie spel!

Fadi
een jaar geleden

Author Gary Chapman wrote extensively about the different love languages. He identifies 5 love languages: Words of affirmation, Quality time, Receiving gifts, Acts of Service, and Physical touch. I would like to add a 6 th language of love: The music of Wende and Zeger. A blessing indeed.

Ruth Porten
een jaar geleden

Wende and Zeger are superbly talented musicians, offering a great variety of musical styles. Listening to Zeger and Wende play together is heavenly - I get lost in the music.