REVIEWS

Rating: 4.2941176470588 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

J.A. Slingerland
19 dagen geleden

Zoals bijna gebruikelijk hebben wij gisteren weer een topconcert gehad in Het Gouden Hart Amersfoort van het duo Muziek met Passie met goed gekozen muziekstukken van hoge klasse.
Wende, Zeger en Tessa, bedankt en tot spoedig ziens.

Lydia van Rijn
3 maanden geleden

Een veelzijdig concert met unieke arrangementen van dit muzikale duo. Het concert bevatte een grote variatie van stijlen. prachtige ingetogen stukken, mooie klassieke werken en vrolijke, bekende thema's die Wende en Zeger omtoverden in o.a. chansons en thema's met variaties. Perfect samenspel, mooie warme klanken die het hart raakten. Kortom, een aanrader voor iedereen! Hartelijk dank, Lydia

Sandra Van den Berg
4 maanden geleden

Wat een geweldig muzikanten paar. Wat hebben onze bewoners en ik ook super genoten van de klassieke muziek van "Muziek met Passie". Voor de 6de keer al in ons huis, en in oktober weer!! Het paasfeest kon voor ons niet beter beginnen. Dank jullie wel lieve schatten. Groetjes Sandra

Loes
5 maanden geleden

Lief muzikaal duo! Bij toeval was ik bij jullie concert, toen ik mijn moeder bezocht. Ik heb haar al lang niet zo zien genieten en ze zei steeds tegen mij: "dat ik dit nog mee mag maken!" Dat wilde ik graag even met jullie delen. Zelf heb ik ook erg genoten van het concert en kijken we nu al samen uit naar jullie volgende optreden. Hartelijke groet, Loes

Willemien Kreukniet
6 maanden geleden

Wat een geweldig concert!! Waanzinnig muzikaal duo, tranen in mijn ogen.
De herkomst van verschillende stukken werd zo mooi ingeleid door Zeger, waardoor ik er zo in zat, tranen in mijn ogen. Wat een schoonheid Wende op de fluit en Zeger op de piano. Graag tot de volgende keer! Een dikke aanrader voor iedereen!

Rob
6 maanden geleden

Zeer bedankt voor jullie prachtige concert en voor de muziekstukken die ik jullie vorige keer had verzocht en die jullie nu ten gehore hebben gebracht. Vermakelijk hoe Zeger het programma aan elkaar kan praten en wederom fenomenaal fluitspel. Wat kan Wende "zingen" op haar fluit en alle hoge tonen prachtig zuiver eindigen. Zeer bedankt weer en ik kijk alweer uit naar de volgende keer met hopelijk het Zwanenmeer. Warme groet, Rob

Mirthe
7 maanden geleden

Bedankt weer voor jullie prachtige concert.

Hierbij enkele reacties van onze bewoners:
"Ik kende alle stukken en vond het zo mooi"
"De fluitiste was net een engeltje, lange blonde haren en zo'n zuiver engelachtig geluid"
"Het was echt prachtig!!"
"Zo'n mooi, divers programma...van langzaam naar snel, vrolijk naar stil"
"Ik hoor ze nu al 5 jaar en ik kijk er elke keer naar uit als ze komen. Het is zo'n leuk duo."
"Geweldig!"
"Ik ben helemaal in de kerststemming. Holy Night vond ik zo mooi. En ook dat andere stuk wat de favoriet van Wende en Zeger zelf is :)"

Kortom, blije bewoners! Bedankt voor jullie komst weer en graag zien we jullie in het nieuwe jaar terug Fijne dagen! Mirthe

Anneke Drooger
7 maanden geleden

Gisteren, 19 december, ging ik met vier vriendinnen naar een koffieconcert, waar "Muziekmetpassie" een optreden verzorgde. De entourage was heerlijk, de mooie Willibrordzaal van Het Seminarie Amersfoort. En toen begon de muziek! Een fraai en goed gekozen kerstprogramma. Serieuze, klassieke stukken, soms meditatief, gedragen, werden afgewisseld met een paar vrolijke (am.) Kerstliedjes. Een compilatie van bekende Nederlandse kerstliederen gaf ons bovendien de kans om mee te zingen. Het spel van Wende op fluit en Zeger op piano was overtuigend en ontroerend, met veel gevoel voor nuance.
Alleen maar lof. Volgende keer zijn we er weer!

H. Grottenboer
7 maanden geleden

Ronduit fantastisch!! Jullie hebben een fenomenaal kerstconcert gegeven bij de zorglocatie waar mijn moeder woont. Zeer afwisselend geprogrammeerd, oorstrelende klanken van de dwarsfluit ( wat een adembeheersing!) en met een van mijn favoriete stukken "O Holy Night". Chapeau! Zeer bedankt!

Lydia
7 maanden geleden

Jullie hebben mij met jullie muziek van kerst zo geraakt. Melodieën die ik al zo vaak had gehoord, kwamen nu recht in mijn hart binnen en brachten mij helemaal in beroering en in de sfeer van kerst. Fijn om tussen alle hectiek van deze dagen even zo te kunnen ontsnappen en mezelf te verliezen in jullie muzikale wereld.
Hopelijk een nieuwe kerst traditie om jullie bij onze zorglocatie te mogen verwelkomen.

Beatrice
10 maanden geleden

Top optreden!
Onze bewoners, en ik, hebben genoten van het optreden. Jullie zijn zo'n prachtig stel en in de muziek zo mooi op elkaar ingespeeld. Volgens mij kan je alleen maar zo mooi en gevoelig spelen als je inderdaad ook een liefdeskoppel bent. Prachtige warme klanken op de fluit, jullie oogcontact, de interactie. Het was een feest om daar naar te mogen luisteren en te kijken. Voor herhaling vatbaar!

Ellister
een jaar geleden

Na het lezen van alle mooie reviews op de website van Muziek met Passie werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en heb ik jullie kunnen boeken. Na het concert kan ik alle woorden alleen maar volmondig beamen. Het was een geweldig concert met heerlijke vrolijke en herkenbare muziek, fijne energie van Wende en Zeger, veel afstemming met de bewoners. Een doos gevuld met heerlijke en zelfs handgemaakte bonbons om de metafoor maar even door te trekken van het concert. Heel veel dank en zeker tot snel!

Silia van Woerden
een jaar geleden

Onverwacht schoof ik aan bij jullie concert toen ik mijn moeder kwam bezoeken. Het was genieten om aan haar gezicht te zien dat er veel mooie herinneringen naar boven kwamen door jullie muziek. Ook ik moest af en toe een traantje wegpinken door de prachtige klanken van de fluit. Heerlijk om de overige bewoners te observeren en te zien hoe ieder op zijn eigen manier ervan genoot. Het was een fantastische middag! En ik zet jullie volgende concert meteen in de agenda als ik de aankondiging zie. Ik wil het niet missen!

Lidia
een jaar geleden

Bedankt voor het mooie paasconcert. Wat een heerlijke melange van prachtige muziekstukken was het. Voor elk wat wils. De mensen waren op de terugweg naar hun kamer vol lof aan het praten over de mooie muziek en dat jullie zo'n leuk koppel zijn. :) Mooi om als begeleider te zien hoe iedereen even opleeft. Heel erg bedankt en tot snel!

Marcel
2 jaar geleden

Wat fijn om jullie weer even bij ons te hebben. De bewoners hebben nog lang nagenoten van jullie optreden. Het was zo bijzonder mooi!
Graag tot de volgende keer weer!

Liesbeth
2 jaar geleden

Wat hebben wij vandaag in de Magistraat genoten van het concert van Wende en Zeger! Het was een speciaal kerstconcert, waarin ze zowel diep ontroerende, geestelijke en meditatieve kerstnummers als ook opzwepende, en vrolijke kerstmuziek ten gehore brachten. Die mix werkte fantastisch. Er werd meegezongen, er werden tranen gelaten en er waren vele uitroepen van enthousiasme vanuit de zaal. Het mooiste kerstconcert dat ik ooit in mijn leven gehoord heb, schitterend! Onze bewoners hebben een schitterende middag gehad.

Harold
2 jaar geleden

Beste Wende en Zeger,
Ik sluit me volledig aan bij alle mooie woorden in de onderstaande reviews. Prachtig werk dat jullie de bewoners zo kunnen raken met de muziek. Voor hun en mijzelf een ware traktatie! Fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

Lola
2 jaar geleden

Beste Wende en Zeger,
Ik ben nog aan het nagenieten van jullie heerlijke kerstconcert! Een mooi, afwisselend programma, met de bekende melodieën, maar ook prachtige ( voor ons) onbekendere werken. Jullie zijn een prachtig stel; qua uitstraling, presentatie en spel. Tot in het nieuwe jaar!

Henry Wiesen
2 jaar geleden

Beste Wende en Zeger, jullie naam is zo perfect passend bij jullie spel! De passie is voelbaar, de muziekkeuze is heel mooi en afwisselend en jullie spel is hartverwarmend. Bij de bekende stukken merkte ik bij de bewoners herkenning en hiermee ieder hun eigen herinneringen, maar ook met jullie stukken die minder bekend waren voor ze, merkte ik dat jullie aansloten bij de bewoners. De verhalen erbij het contact tussen jullie als musici, maar ook met het publiek, heel compleet, bijzonder en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga jullie weer snel bellen voor een volgend concert! Hartelijke groet, Henry

Maurits
2 jaar geleden

Een bijzonder programma door een bijzonder duo! Fantastische bewerkingen van de orkestwerken "De Moldeau" en "De Notenkraker". Chapeau! De juweeltjes van The Rose en Danny Boy werden oorstrelend gespeeld op de dwarsfluit. Zeer genoten hebben we met de hele familie. Dank!

Claire
2 jaar geleden

Een bijzonder duo waarbij de passie ervan af spat. Erg mooi om te zien hoe jullie met de bewoners omgaan en ze met veel liefde aandacht geven. Bedankt voor een bijzondere middag!
Hartelijke groet, Claire

Ariane
2 jaar geleden

Ik heb vroeger zelf veel dwarsfluit gespeeld en heb ook veel fluitisten mogen horen spelen, maar de manier waarop Wende de fluit bespeeld is erg bijzonder. Elke noot wordt met veel gevoel en nuance gespeeld. De prachtige hoge noten op het einde van een stuk zijn adembenemend. Wat een adembeheersing. Haar klank uit de fluit is betoverend en raakte mijn hart. Daarnaast werd het programma heel persoonlijk aagekondigd door Zeger en werd ik meegenomen in een muzikale reis door de tijd van de muziek. Een concert om nooit te vergeten!

Elizabeth
3 jaar geleden

Wat een verademing om na een lange corona-stilte weer zo te mogen genieten van jullie muziek én van jullie sprankelende persoonlijkheden. De empathie die jullie uitstralen en de prachtige muziek maken ieder optreden van jullie zeer bijzonder. De melodieën uit de Secret Garden cyclus waren mij onbekend, maar hebben mij zeer geraakt. Heel erg bedankt weer en hopelijk tot snel!

Mariël
3 jaar geleden

Afgelopen zondag genoten we in het Seminarie van een optreden van Wende & Zeger. Ze namen ons op prettige, niet al te nadrukkelijke manier mee op een muzikale reis, van barok tot modern. De kwaliteit van de muziek was grandioos en de sfeer die ze overbrachten ontzettend plezierig en vriendelijk. Al met al voelden we ons enorm verwend, en we hopen ook dat ze over een tijdje opnieuw bij ons willen optreden.
Ik ga hen beslist weer uitnodigen, en eerlijk gezegd kijk ik daar nu al naar uit!

Marit
4 jaar geleden

Vandaag samen met onze bewoners naar het duo muziek met passie mogen luister, wat een genot! Van een een aantal sinterklaas liedjes tot prachtige muziek van Schubert! De complimenten vloeide rijkelijk en de emoties waren zichtbaar. De uitleg bij de nummers is een absolute meerwaarden en Wende en Zeger betrekken de bewoners er echt bij! We hopen ze snel weer een keer te mogen ontvangen in Huize ten Berghe in Rotterdam.

Lilian
4 jaar geleden

Wat hebben de bewoners genoten van jullie muziek in deze moeilijke tijd waarin er zoveel niet mag en waarin ze zoveel moeten missen. Het was een bijzonder buitenconcert, waar we het gelukkig droog hebben gehouden. Jullie muziekkeuze was zeer toepasselijk voor deze tijd en jullie optreden heeft de bewoners zeer goed gedaan. We kijken uit naar een nieuw concert in het nieuwe jaar; hopelijk weer binnen.

Edmée
4 jaar geleden

Vandaag enorm genoten van het prachtig oorstrelende concert bij DomusMagnus Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda die door Wende en Zeger is gegeven.
De herkenbaarheid van de muziek en de emoties die dat teweeg brengen is prachtig om te zien.
Ook de persoonlijke aandacht die dit lieve duo voor de mensen in het paviljoen hebben is hart verwarmend.
Mijn lieve moedertje van 90 heeft een traantje gelaten.

Dank jullie wel Wende en Zeger voor deze mooie belevenis.

Anna
4 jaar geleden

Zeger and Wende played a beautiful concert this past weekend in Pepper Pike.  The program was a thoughtful compilation of pieces, both meaningful to them and able to showcase their deft facility with various musical styles.  An engaging performance!  Thanks for sharing your gifts Zeger and Wende.

Kimberly
4 jaar geleden

Wow, what a beautiful experience to listen to your music! Never before did the sound of the flute reach my heart in such an intense way.
The music left us in awe and the many melodies
stayed with us for a long time.
Please come back again soon!

Suzan
4 jaar geleden

"My husband, granddaughter and I thoroughly enjoyed your concert last Friday evening! Such a wonderful variety - from the Andrews Sisters and Nat King Cole to Mozart, Shostakovich and Cohen - you had us from start to finish! I love your arrangements and look forward to hearing more in the future. Adding the art visuals was delightful - we even bought a print to bring home, as Natalee chose the "Sleeping Beauty" portrait as her favorite. In the chaos of today's world, a concert performed by Wende & Zeger is a welcome pause. We hope it will be at least an annual event here in Cleveland! (I would happily attend several times a year!)"

Suzan & family

Sophie van Cappellen
4 jaar geleden

Wij hebben een mooi Valentijnsconcert in ons Verpleeghuis de Lichtenberg mogen horen van Wende en Zeger. Gevarieerd en herkenbaar voor een ieder, zeer geslaagd! Verrassende nummers ook, prachtig vertolkt.

Henk en Lidia
4 jaar geleden

Een fenomenaal duo!! De muziekkeuze, jullie hoge kwaliteit, de manier waarop jullie met de luisteraars in contact komen, de verhalen tussendoor, de passie die voelbaar is in jullie spel; alles klopt! We hebben heel erg genoten. Ga vooral zo door!
Hartelijke groeten, Henk en Lidia

Lia de Reu
4 jaar geleden

Een bijzonder concert heb ik mogen bijwonen van het duo Muziek met Passie. Het thema liefde werd vanuit vele muzikale genres vertolkt. Jullie speelden zulke verrassende en uiteenlopende stukken, die door jullie passievolle uitvoering, mij diep hebben geraakt. Bedankt voor deze mooie dag en muzikale ervaring. Hopelijk tot spoedig ziens! Hartelijke Groet, Lia

G. Bertelink
5 jaar geleden

Vorige week zaterdagmiddag hebben jullie een muziekuurtje verzorgd in Laren. Ik, als vrijwilliger breng een aantal mensen vanuit hun kamer, of uit de woon-eetzaal naar de grote zaal. Als ik zie hoe de mensen genieten. De een afwachtend wat er voor muziek komt en de ander, een beetje onderuitliggend, omdat hun lichaam steeds verder aan krachten verliest, maar er zo van genieten.!! Proberen hun lippen nog te bewegen, dus zingen mee op hun manier, en hun armen verzwakt maar willen toch klappen en bewegen 1 arm tegen de leuning .....indrukwekkend om te zien..... Er zijn een aantal vrijwilligers die ook de zaal indelen en dan kan het muziekuurtje beginnen en wij (vrijwilligers) genieten als de bewoners blij zijn.

Lijnie Enthofen
5 jaar geleden

Heb intens genoten van jullie performance in theodotion laren super voor herhaling vatbaar

Ad laney
5 jaar geleden

Wat heb genoten van jullie optreden in het verzorgingstehuis Theodotion te Laren. Voldoende variatie, maar alles ingetogen en toch met passie. Jullie zijn een mooi koppel en dat stralen jullie ook uit!! Dank

Jolanda
5 jaar geleden

Hierbij diverse reacties van onze bewoners en hun familieleden:
-Ik heb zo genoten van dit concert! Wat een fijne middag!
-Ik vond het zo leuk dat de fluitiste en de pianist een praatje met ons kwamen maken.
-Nog nooit zo'n mooie dwarsfluit gehoord. Het leek wel alsof ze op de fluit zong.
-Het kerstconcert heeft mij in een kerststemming gebracht, maar ook zeer ontroerd met de rustige en gevoelige stukken.
-Zo leuk al die bekende kerstliedjes in andere "jasjes".
-Een heel bijzonder duo!

Kortom, jullie zijn een speciaal duo, met bijzondere aandacht voor de bewoners en weten elke keer de juiste snaar te raken.
De combinatie van jullie muzikale kwaliteiten, het gevarieerde programma en de toelichting op alle stukken door de pianist, maakte dit kerstconcert heel uniek en bijzonder. Zeer bedankt weer en tot het nieuwe jaar.

Marianne van dijk
5 jaar geleden

Zondagmorgen hebben de bewoners en gasten van Woon en Zorgvoorziening Bloemendael genoten van het duo Wende & Zeger, “Muziek met Passie”
Het repertoire opgebouwd met dwarsfluit en piano heeft de harten van veel aanwezigen tijdens dit concert geraakt. Het was een sfeervolle muzikale ochtend. Wij kunnen terug denken aan een ochtend waar wij hebben geluisterd naar “Muziek met Passie” !

carla boelen
5 jaar geleden

Zondag 15 december genoten van een prachtig Kerstconcert in verzorgingshuis Bloemendael in Baarn.
Een heel gevarieerd programma met bekende melodieën voor iedereen, een ware Kerstbeleving. Meezingen en genieten van de muziek van dit talentvolle duo.

Jacqueline Bennekom
5 jaar geleden

Geweldig jullie zelfgemaakte variaties op het Oud-Hollandse lied "Op een grote paddestoel".
De bewoners herkenden het thema en genoten zichtbaar van jullie verrassende variaties. We zijn zeer onder de indruk van jullie muzikale vaardigheden en het werk wat jullie doen om een mooi, gevarieerd programma te presenteren. Wij kijken nu al uit naar jullie volgende programma!

Tjitske
5 jaar geleden

Zeer bedankt voor jullie prachtige optreden. Opvallend was dat ik na jullie concert unaniem te horen kreeg van de bewoners dat het zo'n mooi concert was. Het is soms lastig om iedereen tevreden te stellen door uiteenlopende muzikale smaken, maar door jullie diversiteit van muziekstukken hebben jullie iedereen kunnen bereiken en was iedereen vol lof over jullie. Zeer bijzonder om mee te maken! We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijke groet!

Sharon
5 jaar geleden

Wij hebben ontzettend mogen genieten van een prachtig optreden bij ons op de locatie. Bewoners vonden het heerlijk om naar jullie te luisteren! Een fantastisch afwisselend programma. Dank!

Dinie van der Veen
5 jaar geleden

Jullie hebben op 18 september een optreden verzorgd voor de cliënten in amaris Gooizicht. De cliënten en wij (ik)hebben daar erg van genoten de reacties waren zeer positief. De muziekkeuze was wisselend daardoor hebben jullie een brede groep aangesproken. We zullen jullie zeker weer vragen voor een optreden. M.v.g: Dinie (act. begeleider)

Gooizicht
5 jaar geleden

We hebben genoten . Buitengewoon getalenteerde duo. Vriendelijk voor de bewoners en prachtig gevarieerde muziek. Bewoners waren enthousiast ! En hopen jullie nog eens te begroeten in Gooi Zicht

Dineke Arntzen
5 jaar geleden

Een prachtig concert gisteren in Verpleeghuis De Lichtenberg. Mooie verstilde, ontroerende, vrolijke en herkenbare muziek. Wij genoten ervan en konden ook meezingen. En de verhalen bij de muziek waren ook leuk. Nadien kregen we allemaal een hand en konden we even praten en bedanken, dat was helemaal top! We hebben er bijzonder van genoten, graag tot ziens!

Arie en Elske
5 jaar geleden

Erg genoten van het optreden in Gooizicht.

Nanda van Veen
5 jaar geleden

Een onverwachtse verrassing kreeg ik, toen ik mijn moeder wilde bezoeken. Jullie stonden al bijna klaar om het concert te beginnen, maar gelukkig kon ik nog net aanschuiven bij mijn moeder. We hebben beiden ontzettend genoten van een fantastische middag. Een heerlijk afwisselend programma, die veel herinneringen opriepen bij mijn moeder, maar zeker ook bij mij. Erg gevoelig gespeeld en een heerlijk spontaan duo zijn jullie! Hopelijk tot de volgende keer. Groet, Nanda.

Carla van der Klugt
5 jaar geleden

Samen met de bewoners van Huize Dijckwegh enorm genoten van het prachtige muziek optreden, gebracht door dit gepassioneerde duo.
Kwaliteit van de muziek en jullie betrokkenheid bij de bewoners waren indrukwekkend. Nogmaals dank en veel succes!

Tom van der Veen
5 jaar geleden

Het duo Wende van Nes en Zeger Verhage heeft mij en mijn medebewoners een onvergetelijke middag bezorgd met hun programma ‘Muziek met Passie op Reis’. In muziek en beeld riepen zij herinneringen op aan onze vakanties uit het verleden. Niet alleen hun enthousiaste wijze van musiceren maar ook hun betrokkenheid bij ons als publiek, maken hun doelstelling waar om hun toehoorders mee te nemen op een innerlijke reis vol tederheid, warmte, verlichting, troost, hoop en vrolijkheid, herinneringen en liefde.

Maison Gaspard de Coligny
5 jaar geleden

"Muziek met passie op reis" was een adembenemend programma. De bewoners werden muzikaal meegenomen door de verschillende landen met beeld en prachtige muziek. De bewoners hebben genoten!