ZORGLOCATIES

 

Ons duo "Muziek met Passie" is gespecialiseerd in live concerten bij zorglocaties.

Wij voelen een grote passie om de liefde voor muziek te delen met de bewoners van zorglocaties. Ons doel is om de mensen mee te nemen op een reis, waarbij zorgen en pijn even vergeten kunnen worden en de verzachting en ontroering van muziek plaats kan vinden. Vanuit onze schatkist aan repertoire selecteren we met veel aandacht een uniek programma of themaconcert voor de specifieke, muzikale behoeftes van de bewoners van een zorglocatie. 

Van prachtige spirituele en populaire liedjes, de mooiste filmmuziek, compilaties van klassieke symfonische thema's, musical- en opera-highlights, tot ontroerende liedjes en chansons die herinneringen aan vroeger doen aanspreken, een zelfgeschreven persoonlijk lied en zelfs de mooiste delen uit de Matthëus Passion van Bach.

Voor speciale gelegenheden door het jaar heen, stellen we unieke thema-concerten samen met specifieke muziek die hierbij pas; bijvoorbeeld voor Nieuwjaar, ter inwijding van de 4 seizoenen, rondom Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag, Vakantie, Allerzielen of Herdenkingsconcerten, Moeder- en Vaderdag, Dierendag, Advent en Kerstmis. 

Ook het themaconcert "Muziek met Passie op Reis" (zie thema-concerten voor meer informatie) kunnen we aanpassen tot een mooi zomerconcert van circa 1 uur, om de bewoners van zorglocaties, ondanks dat ze misschien niet meer op reis kunnen, toch in een vakantiestemming te brengen.

"Wat een warme uitstraling van deze mensen vertaald in muziek met passie, wat heb ik genoten van deze bijzondere ontmoeting."

 

"Ik heb zo genoten van jullie Lente-concert! Het was een cadeautje om juist deze dag mijn moeder te bezoeken en jullie daardoor te horen.
Het was een afwisselend en verfrissend programma, van de mooiste deeltjes uit de Mattheus Passie, prachtige spirituele melodieën, mooie orkestthema's, tot de meezingers van de Sound of Music. Indrukwekkend gespeeld en leuk gepresenteerd. Voor mij is de lente nu officieel begonnen."

 

"De bewoners waren het er unaniem over eens dat jullie geweldig waren! Jullie maakten op zoveel manieren indruk en hadden een prachtige connectie met het publiek. Vanaf jullie eerste handdruk met de bewoners vooraf, de muziek die werd aangekondigd en vol passie werd gespeeld tot en met de rust en tijd die jullie na het concert namen om met de bewoners in gesprek te gaan over hun ervaringen, herinneringen en de emoties die alle prachtige stukken bij ze hadden opgeroepen. Zeer uniek koppel, met bijzondere muzikale en sociale kwaliteiten."

 

Zeer bedankt voor jullie prachtige optreden. Opvallend was dat ik na jullie concert unaniem te horen kreeg van de bewoners dat het zo'n mooi concert was. Het is soms lastig om iedereen tevreden te stellen door uiteenlopende muzikale smaken, maar door jullie diversiteit van muziekstukken hebben jullie iedereen kunnen bereiken en was iedereen vol lof over jullie. Zeer bijzonder om mee te maken! We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijke groet!

 

Geweldig jullie zelfgemaakte variaties op het Oud-Hollandse lied "Op een grote paddestoel".
De bewoners herkenden het thema en genoten zichtbaar van jullie verrassende variaties. We zijn zeer onder de indruk van jullie muzikale vaardigheden en het werk wat jullie doen om een mooi, gevarieerd programma te presenteren. Wij kijken nu al uit naar jullie volgende programma!

 

Een prachtig concert gisteren in Verpleeghuis De Lichtenberg. Mooie verstilde, ontroerende, vrolijke en herkenbare muziek. Wij genoten ervan en konden ook meezingen. En de verhalen bij de muziek waren ook leuk. Nadien kregen we allemaal een hand en konden we even praten en bedanken, dat was helemaal top! We hebben er bijzonder van genoten, graag tot ziens!